Márki-Zay: Úgy tűnik, az orosz propaganda hivatalosan is átvette Orbán Viktor Facebook-oldalát

választás 2022
2022 április 01., 12:11
15...Márki-Zay Péter, hat ellenzéki párt közös miniszterelnök-jelöltje az Egységben Magyarországért nagygyûlésén Budapesten, a Mûegyetem rakparton 2022. március 15-én
photo_camera 15...Márki-Zay Péter, hat ellenzéki párt közös miniszterelnök-jelöltje az Egységben Magyarországért nagygyûlésén Budapesten, a Mûegyetem rakparton 2022. március 15-én Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Két nap van hátra a választásokig, ez már nem a komplikált megfejtések és szofisztikált üzenetek ideje, itt már az utolsó patronokat lövik el a felek.

Orbán pénteken egyenesen azzal vádolta meg a baloldalt, hogy lepaktált az ukrán kormánnyal, fegyvereket küldene győzelme esetén Kijevnek, felszámolná az orosz gázszerződéseket, és tönkretenné a gazdaságot.

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje válaszul azt írta, hogy az orosz propaganda hivatalosan is átvette Orbán Viktor Facebook-oldalát a kampány végére.

Ez is erős és elég képtelen állítás, bár az igazsághoz valószínűleg valamivel közelebb állhat mint a miniszterelnöké, ha abból indulunk ki, hogy a Külügyminisztérium lassan tíz éve tűri, hogy Oroszország titkosszolgálatai támadják az ország informatikai rendszereit, kompromittálják a külügy számítógépes hálózatát és belső levelezését, és feltörjenek „bizalmas” minősítésű állami és diplomáciai információk továbbítására használt titkosított hálózatokat is.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.