Szolidaritási koncert és tüntetés a tanárokért a Kossuth téren

POLITIKA
2022 április 01., 16:28
comments 1

A noÁr és a Tanítanék mozgalom tartanak közös szolidaritási koncertet és tüntetést a sztrájkoló és polgári engedetlenséget választó tanárok mellett. Az eseményt itt lehet követni.

Fellép többek között a Punnany Massif, a Belmondo, Azahriah, a Ricsárdgír, a Platon Karataev, a Csíkszerda kórus és Molnár Áron.

Beszédet mond többek között Nagy Ervin színész, Törley Kata, a Tanítanék Mozgalom egyik alapítója, Rainer-Micsinyei Nóra színész, Kamrás Orsolya a PDSZ-től, illetve a Fridays For Future, az Amnesty International Magyarország, a Háttér Társaság és a Diákok a tanárokért szervezetek képviselői.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.