A tegnapi súlyos ütközés után túl van az életveszélyen Salló Alpár jégkorongozó

sport
2022 április 02., 09:47
comments 2

Péntek este életveszélyes állapotban került kórházba Salló Alpár, az SC Csíkszereda jégkorongozója, de a legfrissebb hírek szerint a játékos állapota stabilizálódott - írja az M4 Sport. Salló az Erste Liga döntőjének első mérkőzésén, a vendég ferencvárosi Nagy Gergővel történt ütközésben sérült meg.

Salló Alpárt, az SC Csíkszereda sérült játékosát viszik a jégkorong Erste Liga döntőjének első, SC Csíkszereda - FTC-Telekom mérkőzésén Csíkszeredában 2022. április 1-jén.
photo_camera Salló Alpárt, az SC Csíkszereda sérült játékosát viszik a jégkorong Erste Liga döntőjének első, SC Csíkszereda - FTC-Telekom mérkőzésén Csíkszeredában 2022. április 1-jén. Fotó: Veres Nándor/MTI/MTVA

Az első harmad derekán Salló fejvédője az ütközés után leesett, és e nélkül, tarkóval csapódott a jégbe. Hordágyon vitték le, majd gyorsan kórházba szállították. Hodos László, a csíkszeredai klub elnöke az MTI-nek elmondta, hogy a játékos szüleitől úgy tudja, Salló agya bevérzett, és ha nem sikerül elállítani a vérzést, akkor műtétre lesz szükség. Teljes felépülése is kérdéses volt.

A Ferencváros hivatalos honlapja szerint Salló Alpár állapota már stabil, nincs életveszélyben, felébresztették a mesterséges altatásból, a baleset következtében viszont keletkezett a fejében egy vérömleny, amely ha nem szívódik fel természetes úton, műtéti beavatkozásra lesz szükség.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.