Egyetlen egy jelölti vita lett volna az egész országban, de ez is elmarad

április 2., szombat 11:04
5

Hajnal Miklós, a Budapest 3-as körzet ellenzéki képviselőjelöltje a Facebook oldalán jelentette be, hogy a Hegyvidék TV lemondta a képviselőjelöltek vitáját, így nem tud kiállni Fürjes Balázzsal vitázni. A Fideszes Fürjes Balázs még tavaly októberben hívta ki vitára Hajnalt. Ez lehetett volna az egyetlen választókerületi vita. Végül a kerületi Hegyvidék TV azzal a feltétellel szervezte volna meg a vitát, hogy azt április 2-án, közönség nélkül, utólag, felvételről meghatározatlan időpontban leadva közvetítették volna. Más média nem lehetett volna jelen, a felvétel felhasználását pedig a Hegyvidék TV engedélyéhez kötötték volna.

Most úgy néz ki, hogy ez sem jött össze. Hajnal pénteken az akadozó egyeztetések miatt még mindig nem volt biztos abban, hogy összeeresztik-e Fürjessel, majd kapott egy e-mailt az önkormányzati TV-től, amiben lemondták a szombati vitát. Azt írták:

A Hegyvidék Tv több mint három héttel ezelőtt megkereste a képviselőjelölteket és felajánlotta, hogy megszervezi és lebonyolítja az országgyűlési választáson induló hegyvidéki és bel-budai képviselőjelöltek tévés vitáját. Ennek érdekében az elmúlt hetekben a televízió megszervezte a jelöltek, illetve képviselőik többszöri személyes egyeztetését. A Hegyvidék Tv tudomásul veszi, hogy nem lett volna biztosított mind a hat jelölt részvétele, illetve nem született megegyezés a vita minden lényeges feltételében. Így az a kezdeményezésünk, hogy a hegyvidéki választók a választókerületünkben induló valamennyi jelöltet megismerhessék egy általunk szervezett vita keretében, sajnos most nem járt sikerrel.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt