Fürjes Balázs vitára hívja a körzetében győztes Hajnal Miklóst

2021 október 1., péntek 8:19
2
Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség Budapest és a fõvárosi agglomeráció fejlesztéséért felelõs államtitkára Fotó: Bruzák Noémi/MTI/MTVA

A Fidesz budapesti várospolitikusa a Facebook-oldalán jelezte, hogy tartja ígéretét, és vitára hívja a vele szemben induló ellenzéki jelöltet a budapesti 3-as számú választókerületben, azaz a Hegyvidéken. (Ide tartozik a XII. kerület mellett a II. kerület egy része is.)

Fürjes azt írja, az előválasztás után felhívta vesztes jelölteket, Visi Piroskát (Új Világ Néppárt) és Komáromi Zoltánt (Demokratikus Koalíció), és gratulált nekik az eredményükhöz.

Hajnal Miklósnak, a Momentum győztes jelöltjének ugyanitt azt üzente, hogy - ígéretéhez híven - szeretne vitázni vele, majd azt javasolta: „kérjük fel közösen Gundel-Takács Gábort vitavezetőnek és folytassunk le nyilvános vitát a Hegyvidék tv-ben, ha ott van rá fogadókészség!”

Fürjes azzal zárta a posztot, hogy reméli, a baloldali jelölt elfogadja a felkérést, várja válaszát, és arról azonnal tájékoztatja majd a kerületieket.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt