Kadirovnak már luxusvillája is van a dubaji Pálma-szigeten

Lezárt tartalom a Kör tagjainak luxus
2022 április 02., 14:46
comments 7

Ramzan Kadirov, a csecsenek vezetője sosem titkolta, hogy szereti a fényűzést. Míg ki nem tiltották Instagramról 2017-ben, rendszeresen drága autókról és aranytól csöpögő házakból rakott fel képeket magáról.

Az Ukrajinszka Pravda most kiderítette, hogy az eddig ismerteken túl Kadirov havonta jár az Egyesült Arab Emírségekbe, ahol egy saját luxusvilla várja őt és kegyeltjeit Dubajban.

Az már igazán semmiség, hogy amikor február végén beszédet intézet Zelenszkij ukrán elnökhöz, egy 1580 dolláros (kb. 526 ezer forint) Prada bakancsot viselt.

photo_camera Ramzan Kadirov Fotó: ALEKSEY NIKOLSKYI/Sputnik via AFP

De mielőtt rátérnénk a dubaji villára, lássuk, mi re nem sajnálja Kadirov a pénzt - amit állítása szerint „Allah ad”. „Nem tudom. A pénz jön valahonnan” - mondta még 2011-ben, miután egy iszonyúan extravagáns születésnapi ünnepséget rendezett magának. 2019-ben a saját adóbevallása szerint majdnem 148 millió rubelt (573 millió forint) keresett csecsen elnökként - többet, mint amennyi Vlagyimir Putyin vagy Dimitrij Medvegyev hivatalos fizetése.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt