Orbán a kampányzáró után is tartott zárt kampányeseményt, tiltakozók is várták

április 2., szombat 13:56
23

Bár pénteki székesfehérvári eseménye hivatalosan kampányzáró volt, szombat kora délután Kecskeméten is felbukkant a kampányoló Orbán Viktor a Neumann János Egyetem campusán.

Fotó: Kaufmann Balázs / 444

Ahogy ebben a kampányban máskor is, az esemény ezúttal sem volt nyilvános, nem hirdették meg a nagyközönség számára, és csak meghívott vendégeket engedtek be.

Ellenzéki aktivisták ugyanakkor értesültek az eseményről, és többen táblákkal várták a rendezvény vendégeit.

Fotó: Kaufmann Balázs / 444

A helyi összellenzéki jelölt, Bodrozsán Alexandra a 444-nak azt mondta, ők is értetlenül állnak azelőtt, miért pont itt érezte szükségét a miniszterelnök még egy kampányeseménynek a kampánya lezárása után, amikor általában ezt a területet a Fidesz erős bástyájának tartják. Az ellenzék szerint a látogatás arra utalhat, hogy mégsem áll olyan jól itt a Fidesz.

A miniszterelnök autója behajtott a campus területére, így nem volt lehetőség kérdezni tőle, és az ellene tiltakozó ellenzékiek sem találkoztak vele. A kecskeméti kecsap.hu készített Facebook-élőket, amiben az érkezőket kérdezte.

Orbán Viktor Facebook-oldalán az esemény után két poszt jelent meg:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt