Megöltek egy 30 éves nőt Zuglóban, a kisfia telefonált a segélyhívónak

bűnügy
2022 április 04., 11:46

Lakásában öltek meg egy fiatal nőt Zuglóban. Egy nyolcéves kisfiú telefonált a 112-es segélyhívószámra 2022. április 3-án 19 óra körül, és azt mondta a diszpécsernek, hogy édesanyja rosszul van. A helyszínre érkező mentők megpróbálták újraéleszteni a 30 éves nőt, de már nem tudtak rajta segíteni - írja a police.hu.

A helyszíni adatok idegenkezűségre utaltak, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. Az életvédelmi nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 32 éves férfit, akit a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival három órán belül egy fővárosi bevásárlóközpontban elfogtak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.