Ellenzéki pártok: Mindent meg fogunk tenni, hogy hasonló helyzet többé ne fordulhasson elő

POLITIKA
2022 április 05., 08:15
comments 75

Nem szerepelt valami jól az ellenzék az április 3-i országgyűlési választáson. Hogy miért nem, arra közösen próbálnak rájönni.

A választásokat követően kötelességünk levonni a tanulságokat is. Mivel a hat ellenzéki párt közös listával, közös jelölő szervezetként indult a választáson, ezt a munkát is közösen kell elvégeznünk. Az ellenzéki pártok elnökei és társelnökei már a választás másnapján összeültek, hogy elkezdjék ezt a munkát, kiértékeljék az eredményeket, valamint hogy felvázolják az előttünk álló időszak főbb feladatait és a hat párt további együttműködésének kereteit. Mindent meg fogunk tenni, hogy hasonló helyzet többé ne fordulhasson elő

- közölte a DK, az MSZP, a Jobbik, az LMP, a Momentum és a Párbeszéd.

Ebben a cikkben viszont arról írtunk, hogy a választási vereség után annyi gerinc sem volt az ellenzékben, hogy kiálljanak Márki-Zay mellé a színpadra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt