Három faluban mindenki a fideszes jelöltre szavazott

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
április 6., szerda 4:10
33

39 település van az országban, ahol a választók több mint 90 százaléka a Fidesz jelöltjére szavazott vasárnap. Többségük az ország szegényebb régióiban található, tizenhárom Borsod megyében, ebből hét a kazincbarcikai választókerületben: Fáj, Gadna, Csenyéte, Szakácsi, Rakacaszend, Lak és Selyeb.

Nyolc erősen fideszes település van Baranyában, hat Somogyban, kettő Szabolcsban, kettő Szolnok megyében, egy Hajdú-Biharban, egy Hevesben és egy Zalában. Találunk két példát Vas megyében (Nemesmedves, Iklanberény), és egyet Győr-Moson-Sopronban is (Vadosfa).

Három borsodi faluban, Bódvalenkén, Fájon és Gadnán egyáltalán nem létezett másik párt, mindenki a fideszes Riz Gáborra és Demeter Zoltánra szavazott.Többnyire kistelepülésekről és néhány száz szavazóról van szó. A Szolnok megyei Tiszabura az egyetlen kivétel, ahol ezernél többen szavaztak, a Fidesz mégis 90 százalék felett teljesített.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt