Moziba ment a zuglói gyilkos, miután ölt

bűnügy
2022 április 06., 04:25

Április 3-án egy nyolcéves gyerek hívta a segélyhívót egy Zuglói lakásból, miután anyját megölték. A rendőrség nem sokkal később azonosította a feltételezett elkövetőt, egy 32 éves férfit.

A Blikk azt írja, a rendőrök egy bevásárlóközpont mozijában fogták el a férfit a gyilkosság után. A lap úgy tudja, hogy az áldozat és a gyilkossággal gyanúsított férfi egy pár voltak, aznap veszekedtek egy „félreértés” miatt, majd a férfi megpofozta, később megfojtotta a nőt, a nő nyolcéves gyerekének pedig azt mondtam, bújjon el a szekrényben. De a kisfiú egy idő után kijött, megtalálta az anyja holttestét, és hívta a mentőket.

link Forrás

A Blikk információi szerint a gyanúsított „igazi szexuális ragadozó”, előző párját megerőszakolta és szexképekkel zsarolta, emiatt négy évnyi börtönbüntetést kapott.

A Fővárosi Főügyészség indítványozta a férfi letartóztatását, mert fennáll a szökés és elrejtőzés veszélye.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.