Átvehette a Magyar Érdemrend tisztikeresztjét Deák Bill Gyula

belföld
2022 április 07., 12:41
comments 3

Kásler Miklóstól vette át a Magyar Érdemrend Tisztikereszt kitüntetést Deák Bill Gyula csütörtökön. Az előadó a március 15-e alkalmából rendezett kitüntetésátadón betegsége miatt nem tudott részt venni, ezért került sor most az átadásra.

link Forrás

Az emberi erőforrások minisztere csütörtökön a Nemzeti Népegészségügyi Központ munkatársainak adott át miniszteri elismerő okleveleket Budapesten, itt adta át a zenésznek is a kitüntetést.

Kásler Miklós köszöntőjében azt mondta, Deák Bill Gyula élete, értéket teremtő munkája lehetővé tette, „hogy fennmaradjunk viszontagságos történelmünk folyamán, szorongattatásaink, elnyomatásaink időszakában, és aminek köszönhetjük, hogy itt vagyunk”. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.