Csomagküldő szolgálatra bíztak egy holttestet, azóta sem érkezett meg a címzetthez

külföld
április 7., 20:07
comments 6

„Mintha csak egy horrorfilmben élnénk”- nyilatkozta a WSBTV híradójának az amerikai Georgia államban élő Jeffrey Merriweather, amikor az elmúlt három évéről kérdezték.

Jeffrey Merriweather fia három évvel ezelőtt hunyt el. A 32 évesen, a rendőrség gyanúja szerint egy lövöldözésben meghalt férfi holttestét egy elhagyatott ház közelében találták meg Atlanta városában, több héttel a halála után. Az igazságügyi orvosszakértő a férfi maradványait egy másik államban lévő laboratóriumba küldte, hogy egy ottani szakértő állapítsa meg a halál pontos okát. A holttestet a FedExre bízták, de az soha nem érkezett meg a címzetthez.

Az igazságügyi orvosszakértő hivatala egyelőre annyit tudott közölni, hogy megpróbálnak keresni valakit, aki válaszokat adhat az üggyel kapcsolatban. A csomagküldő szolgálat szóvivője azt nyilatkozta a WSBTV-nek, hogy megpróbálják kideríteni, mi történhetett. (via rtl.hu)

(A címlapkép csak illusztráció)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt