Megint összeütközött egy autó és egy vonat

baleset
2022 április 07., 05:59
comments 2

Baleset miatt nem járnak a vonatok Sárvár és Porpác között, egy autó a vasúti átjáróban egy tehervonat elé hajtott csütörtök hajnalban. Az MTI azt írja, a helyszínelés miatt és a műszaki mentés végéig, várhatóan kora délelőttig nem járnak majd a vonatok.

Az ütközéskor a fény- és félsorompó jól működött, tilos jelzést mutatott az autósok felé. A police.hu azt írja, hogy a balesetben az autó vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

Kedden Mindszentnél egy kisteherautó hajtott a vonat elé, a balesetben többen meghaltak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt