Tóth Gabi: Soha nem vártak tőlem semmit ezért cserébe és „megvenniük” sem kellett

POLITIKA
2022 április 07., 09:55
comments 22

Tóth Gabi három egész napot várt a vasárnapi választások után, hogy hosszan kifejtse, amit szerinte ki kell fejteni. Hogy hogyan nem volt neki soha semmi köze a politikához, aztán valahogy mégis. Az énekesnő, aki a Fidesz kampányzáróján Orbán Viktor mellett énekelt, Instagramján azt írta, minden „az Eucharisztikus Kongresszussal kezdődött”.

„Folyamatosan azzal támadtak, hogy nincs érettségim, magyarán leostobáztak, megvett a hatalom, álszent vagyok. Miközben ebben az időszakban nekem a politikához közöm nem volt.” Mondatokkal később már azt írta: „eddigi szakmai pályafutásom alatt sosem jutott eszembe, hogy közéleti szerepet vállaljak. Az értékrendem sosem volt titok, ezt hoztam otthonról”.

Aztán szerinte „az a nemtelen, sokszor igaztalan támadás cunami, azonban, ami a magukat elfogadónak és toleránsnak hirdető oldalról érkezett” felé, „belesodorta” őt „egy olyan szerető közegbe, ahol valóban el-és befogadták”.

„A legnagyobb bajban álltak mellém és segítő kezet nyújtottak. Az őszinte igazság az, hogy soha nem vártak tőlem semmit ezért cserébe és »megvenniük« sem kellett, hiszen mindig is ez volt az én hitem szerinti, valódi közösségem.” Írását azzal zárta, „a nemzet himnuszára” sosem mondana nemet, mert úgy érzi, azzal elárulná a hazáját.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.