A Mi Hazánk a Nemzetbiztonsági bizottság elnöki posztját szeretné

parlament
2022 április 12., 18:35
comments 4

A Nemzetbiztonsági bizottság elnöki posztját szeretné megkapni a Mi Hazánk Mozgalom az új parlamentben – mondta el Toroczkai László pártelnök az RTL-nek.

A kevesebb mint 6 százalékos eredménnyel bejutó párt a bizottsági helyek elosztását is megreformálná.

Hadházy Ákos viszont azt javasolta az ellenzéki képviselőknek, hogy ne vegyenek részt a parlament bizottságainak munkájában, de az LMP szerint ez csak rontana az ellenzék helyzetén.

Az új Országgyűlés május 2-án alakulhat meg.

A Fidesz-KDNP egyébként eddig is rendszeresen bojkottálta a nemzetbiztonsági bizottság üléseit, ha a kormánynak kellemetlen ügyek merülhettek fel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.