Britney Spears terhes

ZENE
2022 április 12., 04:16

A hosszú gondnokság alól szabadult Britney Spears amerikai popénekes harmadik gyerekét várja egy Instagram-bejegyzés szerint.

A rajongók gratuláltak Spearsnek, aki posztjában azt írta, vett egy tesztet, miután partnere, Sam Asghari a hasára tett vicces megjegyzést. A 40 éves énekesnő korábban megosztotta, hogy "családot szeretne" 28 éves fitneszmodell partnerével.

A hétfői bejelentés több hónappal azután történt, hogy Spears kiszabadult apja több mint egy évtizedes gyámsága alól, mellyel az énekesnő mindennapi életét irányította. A határozatot megelőző bírósági meghallgatásokon Spears elmondta, hogy akarata ellenére fogamzásgátló tablettát kellett szednie.

A pár szeptemberben tartotta az eljegyzését, és a popsztár azzal viccelődött, hogy a lánykérés már "rég esedékes" volt - írta a The Guardian online kiadása.

Az Instagram-posztban Spears azt írta: „Olyan sokat fogytam, hogy elmehessek Mauira, most meg visszahízom. Nem értettem, mi történt a hasammal? A párom azt mondta, ugyan, csak ételterhes vagyok. Csináltam is egy terhességi tesztet, gyerekem lesz.”

Spearsnek két fia van, Sean és Jayden, akiknek nevelésén volt férjével, Kevin Federline-nal osztozik. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt