A Bayern edzője már majdnem olyan jól nyilatkozik egy kudarcos meccs után, mint egy magyar edző

sport
2022 április 13., 07:35
comments 3

Nemcsak a magyar, hanem a külföldi edzők is nagyon tudnak nyilatkozni vesztes vagy kieséses meccs után. A Villarreal kedd este nagy meglepetésre kiejtette a Bayern Münchent a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, mivel a hazai pályán elért 1–0-s győzelmet követően Németországban 1–1-es döntetlent játszott. A bajorok edzője, Julian Nagelsmann pedig így értékelt:

Akkor nem játszottunk jól, ma viszont nagyon. Taktikailag és intenzitásban ez volt az egyik legjobb meccsünk az elmúlt hónapokban

- mondta az edző a Nemzeti Sport szerint.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.