Egy Rogán Cecíliához köthető cég 168 millióért vett siófoki nyaralót

belföld
2022 április 13., 11:43
comments 5

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. március elején árverezte el a Rába járműgyártó egykori siófoki üdülőjét, az ingatlant a Digital Minds Kft vette meg kikiáltási áron, 168,91 millió forintért - írja a Napi.hu.

A Digital Minds az elmúlt években többször is bekerült a sajtóhírekbe. A cég részt vett a Fitbalance sport -és egyéb rendezvények szervezésében, amikre 2014 óta Rogán-Gaál Cecília, Rogán Antal miniszterelnöki kabinetminiszter korábbi felesége többször is oltalomigényt jelentett be a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalában.

Ezeket a rendezvényeket előszeretettel támogatja az állam, 2019-ben közel félmilliárd forint támogatást kaptak különböző állami cégektől. A rendezvények honlapja szerint jelenleg is az MVM energiavállalat és Szerencsejáték Service a fő támogatójuk.

A Digital Minds Kommunikációs és Szolgáltató Kft. 2015 novembere óta működik, negyven bejegyzett tevékenysége van, egyik sem kapcsolódok ingatlanhoz, építéshez vagy vendéglátáshoz, főként film-, videó- és televízióműsor-gyártással foglalkoznak.

A megvásárolt üdülő egy 5322 négyzetméteres telken található, 18 faház és egy központi téglaépület áll rajta, amik gyenge műszaki állapotban vannak. Egy utcányira van tőle a Siófok-Sóstó horgásztó, a másik irányban, két utcányira pedig a Balaton.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt