Nem találták meg Müller Cecília fenyegetőjét, felfüggesztették a nyomozást

bűnügy
2022 április 13., 16:25

Már nem nyomoznak a Müller Cecília elleni fenyegetés ügyében, közölte a Blikk kérdésére az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata. Mivel a nyomozók nem tudták azonosítani az elkövetőt, felfüggesztették az eljárást. A nyomozás nem fejeződött be, negyedévente előveszik az aktákat a bűncselekmény elévülésének végéig.

Az országos tisztifőorvos tavaly januárban kapott halálos fenyegetést, amit a hatóságok komolynak értékeltek. Pintér Sándor belügyminiszter döntése szerinte ezért a készenléti rendőrség a nap 24 órájában védte Müllert. A Blikk úgy tudja, hogy a védelmet azóta feloldotta a rendőrség.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.