Nem találták meg Müller Cecília fenyegetőjét, felfüggesztették a nyomozást

bűnügy
2022 április 13., 16:25
comments 5

Már nem nyomoznak a Müller Cecília elleni fenyegetés ügyében, közölte a Blikk kérdésére az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata. Mivel a nyomozók nem tudták azonosítani az elkövetőt, felfüggesztették az eljárást. A nyomozás nem fejeződött be, negyedévente előveszik az aktákat a bűncselekmény elévülésének végéig.

Az országos tisztifőorvos tavaly januárban kapott halálos fenyegetést, amit a hatóságok komolynak értékeltek. Pintér Sándor belügyminiszter döntése szerinte ezért a készenléti rendőrség a nap 24 órájában védte Müllert. A Blikk úgy tudja, hogy a védelmet azóta feloldotta a rendőrség.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt