Öt év után elítélték a tyukodi polgármestert, mert zaklatta a beosztottját

április 13., szerda 18:45
3

Jogerős ítélet mondja bűnösnek a tyukodi polgármestert szeméremsértés és testi sértés miatt. Czibere József, aki a település anyakönyvvezetőjét molesztálta a hivatalban, maradhat hivatalában, priusza sem lesz, 300 ezer forintos pénzbüntetést kell fizetnie. Áldozata szerint ez kevés. Nagy Pálma az öt éve húzódó ügy végét az RTL Klub Híradójának úgy kommentálta, hogy perelni fog és kártérítést követel. Hozzátette: az eljárást nem csak maga miatt kezdte.

„Ne hagyja egy nő se, hogy megalázzák. Egyetlenegy főnöknek sincs egy nő kiszolgáltatva,”

üzente. Cziberét hiába kereste az RTL Klub stábja, nem kommentálta az elmarasztaló ítéletet.

Nagy Pálma még 2017-ben állt az RTL kamerája elé, hogy megossza, milyen megaláztatásokon kell keresztülmennie Czibere József polgármester hivatalában. Elmesélése szerint a polgármester három hónapon keresztül fenyegette és zaklatta azzal, hogy polgármesterként bármikor kirúghatja őt és az óvodában dolgozó lányát is. Egy májusi napon aztán kivárta, hogy az anyakönyvvezető egyedül maradjon vele a szobájában, és fogdosni, molesztálni kezdte, csak egy belépő kolléga miatt tudott kiszabadulni a helyzetből.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt