Az MVM Csoport vált hazánk egyedüli egyetemes energiaszolgáltatójává

gazdaság
2022 április 14., 11:27
comments 6

Az MVM február végén kötött megállapodást az E.ON Áramszolgáltató Kft. megvásárlásáról, a tranzakció lezárásával mostantól az MVM Csoport látja el a teljes hazai egyetemes földgáz- és villamosenergia-szolgáltatásban érintett, elsősorban lakossági ügyfélkört - közölte az állami vállalat. A vételtől függetlenül az E.ON a megszokott névvel és arculattal működik tovább, az ügyfeleknek nincs teendője: változatlan módon kapják a számláikat, ügyeiket az eddig megszokott csatornákon intézhetik.

Az MVM Energetika Zrt. budapesti székháza a Szentendrei út 207-209. alatt.
photo_camera Az MVM Energetika Zrt. budapesti székháza a Szentendrei út 207-209. alatt. Fotó: Branstetter Sándor/MTI/MTVA

Az áramszolgáltató kft. értékesítése nem érinti az E.ON Hungária Csoporttal versenypiaci szerződésben álló ügyfeleket, számukra a vállalatcsoport a jövőben is változatlanul biztosítja a villamosenergia-szolgáltatást.

Az MVM Csoport az E.ON Hungária 25%-os tulajdonosa. A közleménnyük szerint a jelen megállapodás támogatja a két vállalatcsoport hosszú távú stratégiáját, és hozzájárul portfólióik optimalizálásához.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.