Egy harci jármű több parkoló autót letarolt egy román klipforgatáson, mert a vezetője a mobilját nyomkodta

baleset
2022 április 14., 09:11
comments 1

Újabb pácba keveredett Dani Mocanu manele-énekes. A legutóbbi klipforgatásán Ramnicu Valceában egy régi brit páncélozott járművet is használtak, aminek ő a tetején állt, miközben a jármű lezúzta néhány, az út szélén parkoló autó oldalát. Mocanu azt mondta később az egyik román tévécsatornának, hogy a sofőr egy gyereket akart kikerülni, aki őt és a tankot fényképezte, de a rendőrség más következtetésre jutott.

link Forrás

A rendőrség szerint ugyanis a tank sofőrje éppen a telefonját nyomkodta vezetés helyett és ezt szemtanúk is megerősítették. A közúti forgalomban való részvételre átalakított, Nagy-Britanniában bejegyzett jármű egy brit jogosítvánnyal is rendelkező román állampolgár tulajdona. Mivel az okmányok rendben voltak, a rendőrség 580-725 lej (kb. 44-55 ezer forint) közötti pénzbírságot javasolt a sofőrnek, amiért az figyelmetlenségével veszélyeztette a forgalomban résztvevők épségét. (Főtér.ro)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.