Fantasztikus, napos idő lesz ma, 23 fok is lehet

időjárás
2022 április 14., 05:59
comments 1

Csütörtökön sok lesz a napsütés, napközben 18-23 fok is lehet - írja az Időkép. Csak vékony fátyolfelhők jelenhetnek meg az égen, csapadék sehol sem várható. A déli-délkeleti szél főként északnyugaton lehet élénk, néhol erős.

photo_camera Fotó: giphy.com

Nagypénteken hidegfront érkezik, elszórtan záporok, néhol zivatarok alakulhatnak ki, de ezeken kívül hosszabb napos időszakokra lehet még számítani. Az északnyugatira sokfelé megélénkül. A maximumok még 18 és 25 fok között lesznek, a déli országrészben lesz a legmelegebb.

Szombattól jön a lehűlés és a szél, de arra a biciklire elég akkor felszállni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.