Budapesten és vidéken is több plázához mentek ki bombariadó miatt a rendőrök

bűnügy
2022 április 19., 14:27
comments 4

A cikkünk frissül.

Bombariadó van az Arena Mallban, kiküldtek mindenkit, és a rendőrök is megérkeztek – jelentette a helyszínről Benics Márk.

photo_camera Fotó: Benics Márk

Azóta kiderült, hogy bombariadó miatt zárták le a Pláza környékét Kaposváron, illetve Debrecenben is több helyszínre érkeztek ki a rendőrök bombariadó miatt. A Győr Plázában is bombariadó van.

A Mammutban is bombariadó van, egy fodrász az utcán folytatta a munkát:

link Forrás

Kerestük a rendőrséget, hogy mi történik, ha válaszolnak, a cikkünket frissítjük. Frissítés: A rendőrség annyit árult el, hogy Budapesten több bevásárlóközpont és intézmény kapott emailben fenyegetést, közveszéllyel való fenyegetés miatt indítottak nyomozást.

Három héttel ezelőtt is bombariadó miatt kellett kiüríteni több plázát, többek között Budapesten, Szegeden, Pécsen, Debrecenben és Győrben is.

Hétfőn több szerbiai bevásárlóközpont emailcímére érkezett olyan levél, ami szerint az épületben robbanószerkezetet rejtettek el, a szerb rendőrség nemzetközi segítséget kér a hamis bombariadók miatt – írta meg a Szabad Magyar Szó.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.