Lázár János munkamegbeszélésre hívta Márki-Zay Pétert

POLITIKA
2022 április 20., 15:38

Lázár János, aki a Csongrád 4-es választókerületben fölényesen győzött Márki-Zay Péterrel szemben, Facebookon jelentette be, hogy kész tárgyalni a polgármesterrel. A választókerület legnagyobb városában ugyanis Márki-Zayé volt az előny, még ha ez a végeredmény szempontjából lényegtelen is.

Mint Lázár írta:

„Hiszek abban, hogy a választás győztesének nem pusztán joga, hanem felelőssége is a béke és a konszolidáció érdekében cselekednie. Hódmezővásárhelynek több évnyi kampány után végre nyugalomra és fejlődésre van szüksége. Éppen ezért nem sajtónyilvános kampányeseményre, hanem érdemi munkamegbeszélésre hívom a polgármestert. Kezdjünk új korszakot!”

link Forrás

Érdekes fordulat attól az embertől, aki a választás után „polgárháborúsként” jellemezte a Márki-Zay vezette Hódmezővásárhely helyzetét, és többek közt politikai hullának nevezte ellenfelét.

Korábbi videónk a témában MZP és Lázár harcáról: Mindenki úgy tudja, hogy a másik kezdte.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.