Letartóztatták Asap Rockyt egy lövöldözéssel kapcsolatban

bűnügy
2022 április 20., 17:28
comments 7

Szerdán a Los Angeles-i rendőrség őrizetbe vette Asap Rocky rappert egy 2021-es lövöldözés ügyében. Az ügyvédje megerősítette a letartóztatását. Rocky (polgári nevén Rakim Meyers) barbadosi nyaralásáról tért vissza várandós barátnőjével, Rihannával, amikor az LAPD rendőrei őrizetbe vették. Szemtanúk szerint magángéppel érkeztek a reptérre, és a terminálban bilincselték meg.

photo_camera Asap Rocky Fotó: Ari Perilstein / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Az NBC szerint egy olyan ügyről van szó, ami a történtekor nem került be a hírekbe. A rendőrség egy tavaly novemberi lövöldözéssel kapcsolatban nyomoz, ami Hollywoodban történt. Az áldozat azt mondta a rendőröknek, hogy Rocky két másik férfival együtt indult el felé, majd háromszor-négyszer rálőtt, az egyik lövés súrolta a bal kezét. (NBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt