Németh Szilárd úgy köszönte meg a mandátumát a csepelieknek és a soroksáriaknak, mintha végre egyéniben nyert volna, és nem csak listáról jutott be a parlamentbe

POLITIKA
2022 április 20., 14:53
comments 6

Két olyan fideszes képviselő van, aki zsinórban harmadszor veszítet az országgyűlési választáson. Az egyikük Földesi Gyula, akit a XX. kerületben Hiller István győz le rendszeresen, a másik Németh Szilárd, akit Csepel és Soroksár közös választókerületében Szabó Szabolcs utasít maga mögé már a harmadik alkalommal.

Listáról azért bejutottak a Parlamentbe, át is vették a mandátumukat. Németh Szilárd pedig úgy köszönte meg, mintha a csepeliek és soroksáriak akaratából jutott volna képviselői székhez.

link Forrás

A Fidesz alelnöke már a választás másnapján is megköszönte:

link Forrás

Földesi Gyula kevésbé félreérthetően jelezte, hogy ő a hazát, és azon belül Pesterzsébetet, Kispestet és Wekerlét fogja szolgálni.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.