Bombariadó miatt kellett kiüríteni a Szépművészeti Múzeumot

bűnügy
2022 április 21., 19:53

Közveszéllyel fenyegetés gyanúja miatt kezdett nyomozni ismeretlen tettes ellen a rendőrség, miután csütörtökön bombariadó volt a Szépművészeti Múzeumban. A Telex értesülése szerint ki is ürítették az épületet, ami miatt sokan nem jutottak be a Bosch-kiállításra. Kedden Budapesten és vidéken több bevásárlóközpont és intézmény kapott emailben fenyegetést, ami miatt szintén nyomoz a rendőrség. Három héttel korábban is bombariadó miatt kellett kiüríteni több plázát, többek között Budapesten, Szegeden, Pécsen, Debrecenben és Győrben is.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.