Május 7-én tartja tisztújító kongresszusát a Jobbik

POLITIKA
2022 április 22., 14:03

Elnököt, alelnököket és választmányi elnököt választanak a Jobbikban. A tisztségekért azok indulhatnak, akik a kongresszus kezdetéig elegendő ajánlást gyűjtenek.

A választás után a többi ellenzéki párt elnökéhez hasonlóan Jakab Péter sem mondott le a posztjáról, viszont élesen támadta Márki-Zay Pétert, amiért aztán Stummer János, a párt parlamenti képviselője bírálta.

Jakab szerdán azt írta: „A Jobbiknak az egyetlen esélye: az, ha stabil marad. Itt és most nem a radikális változtatásoknak van helye, hanem a stabil, nyugodt építkezésnek”.

photo_camera Jakab Péter, a Jobbik elnöke Fotó: PETER KOHALMI/AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.