Amber Heard bemutatta a bíróságon, mivel fedte el a Johnny Depp okozta sérüléseket az arcán, de a sminkmárka szerint a termék a házasságuk alatt még nem létezett

nők elleni erőszak
április 25., 14:28
comments 7

A Johnny Depp és Amber Heard közötti per múlt héten kezdődött el, a csütörtöki tárgyalási napon Amber Heard egyik ügyvédje bemutatott egy korrektorpalettát, amelyet állítása szerint a színésznő rendszeresen arra használt, hogy elfedje az arcán a Depp által okozott zúzódásokat.

„Ezt használta. Nagyon ügyes lett benne. Hallani fogják Amber vallomását arról, hogyan kellett kevernie a különböző színeket aszerint, ahogy a zúzódások a különböző napokon különböző színekre váltottak” - mondta J. Ben Rottenborn.

Viszont a palettát gyártó márka, a Milani TikTokon közzétette, hogy a konkrét terméket csak 2017-ben dobták piacra, egy évvel azután, hogy Heard beadta a válópert.

photo_camera Amber Heard az ügyvédeivel egyeztet a tárgyalóteremben április 21-én. Fotó: POOL/REUTERS

Depp rágalmazásért perli volt feleségét, és 50 millió dollár sérelemdíjat követel azért, mert Heard tönkretette a karrierjét a családon belüli erőszak vádjával. Heard cserébe kapcsolaton belüli erőszakért 100 millió dollárra viszontperli a férfit, aki állítása szerint már házasságkötésük előtt is bántalmazta. A tárgyalás során eddig Johnny Deppet és hozzá köthető tanúkat hallgattak meg, például a nővérét. Heard vallomása a héten várható. (Insider)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt