A Pride szervezői szerint lesz felvonulás, nagyobb, mint az előző

április 26., kedd 13:26
4

Három rövid szót szeretnénk mondani: megtartjuk a felvonulást! - reagálták a Pride szervezői azt követően, hogy a Mi Hazánk Mozgalom bejelentette, lefoglalták a felvonulás útvonalát. A menet rendezői szerint az idei "nagyobb lesz, mint az előző volt, több programmal jelentkezünk, mint eddig bármikor, olyan meglepetésekkel és izgalmakkal készülünk, melyektől majd minden résztvevőnek leesik az álla."

Több tízezer ember fog megmozdulni és kiállni az LMBTQ jogokért. Hangosabbak leszünk, erősebbek, a Karmelitából, a Holdról, és még a Szíriuszról is látszani fogunk.

- írják a szervezők. Hozzáteszik:

a Budapest Pride Felvonulás nem egy sugárútról szól, nem hamis idolokról és fals romantikáról. Hanem az emberekről, a jogainkról, a jövőnkről, a kiállásról, a láthatóságról és az összefogásról. Mindez pedig nem egy fizikailag körülhatárolható térben létezik, hanem a szívünkben, a torkunkban és a tetteinkben.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt