Egy férfi bosszúból elutalta felesége millióit a koraszülötteket támogató Plüss Kommandónak

bosszú
2022 április 26., 05:18
comments 4

A koraszülötteket támogató alapítvány április 20-án 2,3 milliót kapott valakitől, az csak később derült ki, hogy az adományt, ahogy a Blikk írja, egy bosszúálló férjtől kapták, aki a felesége tudta nélkül utalta el a család összes pénzét.

A pár kapcsolata megromlott, a nő a három közös gyerekkel különköltözött, de vállalkozásukat továbbra is együtt vezették, a férfi pedig hozzáfért a nő pénzéhez. A számlán található összeg egyébként nem is megtakarítás, hanem hitel volt, ezt utalta át bosszúból a férj az alapítvány számlájára.

„Két nap múlva keresett meg a férfi felesége, hogy elmondja, mi történt. Akkor vált világossá, hogy a férj nem a saját javaival »jótékonykodott« –mondta Nyilka Ildikó, a Plüss Kommandó alapítványának kuratóriumi elnöke, hozzátéve, „bár ne talált volna rájuk” a bosszúálló férj.

Az alapítvány már visszautalta a pénzt a nőnek, aki úgy döntött, a kétmillió feletti összeget kárpótlásul tényleg a Plüss Kommandónak adományozza.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.