Nagy egymásra találások: Tibi Atya örvendezik, hogy a Mi Hazánk bekavart a Pride-nak, amin Novák Előd örvendezik

április 26., kedd 14:27
27

2022 szép egymásra találása: a homofób, cigánygyűlölő Novák Előd egyetértően, „érdekes meglátások" kommenttel osztja meg Tibi Atya facebookos posztját. Azt, amiben a mások mémjeinek újrahasznosításából és az olcsó alkohol fiatal vásárlóknak való eladásából élő üzletember azt ünnepli, hogy Novák pártja, a szélsőjobboldali Mi Hazánk sikeresen megakadályozta, hogy az idei Pride a szervezők által tervezett eredeti nyomvonalon haladhasson Budapesten.

Íme a Szöveg, ami egyformán boldoggá tette Novákot és Tibi Atyát:

„A Mi Hazánk megakadályozta, hogy a Pride a megszokott útvonalán haladjon. Egész más érvek mentén, de mélyen egyetértek vele, hogy ennek semmi keresni valója a város közepén nincs.
Ami érdekes és tanulságos, hogy nem petícióznak, nem vörös fejjel rikácsolnak a parlamentben, hanem a rendelkezésükre álló eszközökkel cselekszenek, és a saját ügyeiket viszik utcára, nem a telex meg a 444 által generáltakon piócáskodnak. Politikát így kell csinálni, és ha ez valakinek nem tetszik, kérje számon azokat a politikusokat, akik a számára tetsző alternatívát nem képviselik hasonlóan. Dicsértessék!"

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt