Ez itt a tehén nevű haszonállat, Bimbónak hívják, és így kell őt megfejni indokolt esetben

ÁLLAT
2022 április 28., 18:38

A tehénfejés titkairól tett közzé kisfilmet videócsatornáján a Fővárosi Állat- és Növénykert. A vidéki élet sajátosságaival ismerkedők számára sok újdonságot tartogató alkotás lentebb megtekinthető. Mint a kapcsolódó közleményben írják, a városligeti intézmény honlapján és közösségimédia-felületein közzétett videó „főszereplője az állatkerti majorságban lakó Bimbó, Budapest kedvenc tehene, valamint a gondozók, akik minden fontos dolgot elmondanak és be is mutatnak a tehénfejéssel kapcsolatban”:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.