Görögország feloldotta az utazási korlátozásokat

utazás
2022 május 01., 11:13
comments 2

Görögország vasárnap feloldotta a COVID-19-re vonatkozó beutazási korlátozásokat a külföldi és belföldi járatokra vonatkozóan - közölte polgári légiközlekedési hatósága a nyári turisztikai szezon előtt.

Eddig csak azok utazhattak be Görögországba, akik oltottak voltak, átestek a betegségen, vagy negatív koronavírus tesztet tudtak felmutatni. Május 1-től azonban az egyetlen kikötés, hogy az utazás során maszkot kell viselni.

A görög turistaszezon jellemzően a húsvéti hétvégén kezdődik, és idén sok turistára számítanak. Abban bíznak, hogy elérik a 2019-es látogatottság 80 százalékát. (Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.