Meghalt M. Richárd

bulvár
2022 május 06., 04:12
comments 35

Csütörtök este elhunyt a berettyóújfalui börtönkórházban M. Richárd, a Dózsa György úti baleset okozója, írja a Blikk. A férfi halálhírét unokatestvére közölte.

M.Richárdot áprilisban szállították a berettyóújfalui börtönkórházba romló egészségügyi állapota miatt, az ügyvédje szerint 50 kilót fogyott a börtönkörülmények között. A férfi előbb tavaly decemberben kapott sztrókot a szombathelyi börtönben, majd április közepén a kórházban.

M. Richárd 2017. május 15-én jogosítvány nélkül és a megengedett 50 km/órás sebesség helyett 130 km/órás sebességgel száguldozva okozott balesetet, amelyben ketten meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.