Gruevszki jó formában van

bulvár
2022 május 08., 06:44
comments 5

Bomba formában van Nikola Gruevszki, a Magyarországra menekült volt macedón miniszterelnök a szombat estéjét a belvárosban élte.

photo_camera Fotó: Németh Dániel/444

Pedig hazájában nemrég született elmarasztaló bírósági ítélet róla, sikkasztásért nem jogerősen 7 év börtönre ítélte egy észak-macedón bíróság. A vád szerint a kormányzó pártjához érkezett adományokból sikkasztott el 1,3 millió eurót, 2012-13 között egy belize-i offshore cégen keresztül építési telkeket vett a pénzből Macedóniában.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.