Nem tiltotta meg a GVH, hogy Tiborcz István meghódítsa a szépségipart

május 9., hétfő 10:52
4

Bőven ad munkát mostanában Tiborcz István a Gazdasági Versenyhivatalnak (GVH) a sorozatos cégfelvásárlásaival, de a hivatal egyelőre állja a sarat. A GVH most 3 nap alatt engedélyezte, hogy a miniszterelnök vejének cége, a Diófa Alapkezelő Zrt. által képviselt Főnix Magántőkealap bevásárolja magát a Kallos Cosmetics Kft.-be.

Vizsgálat elrendelésére okot adó körülmény nem áll fenn. A vizsgáló döntéséhez az eljáró versenytanács egyetértésének beszerzése megtörtént

- közölte a GVH.

A 444 írta meg, hogy Tiborcz István beszáll a szépségiparba, és sampont fog árulni Amerikában. A Kallos Cosmetics Kft. a szépségipar egyik jelentős cége: folyamatosan 5,5-5,8 milliárd forintos éves árbevételt érnek el, 2020-ban például 5,7 milliárd forintos forgalmuk volt, ebből pedig megbízhatóan egymilliárd forint feletti profitot könyvelhettek el: 2020-ban 1,7 milliárd forint nyereség jött össze.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt