Nem tiltotta meg a GVH, hogy Tiborcz István meghódítsa a szépségipart

gazdaság
2022 május 09., 10:52
comments 4

Bőven ad munkát mostanában Tiborcz István a Gazdasági Versenyhivatalnak (GVH) a sorozatos cégfelvásárlásaival, de a hivatal egyelőre állja a sarat. A GVH most 3 nap alatt engedélyezte, hogy a miniszterelnök vejének cége, a Diófa Alapkezelő Zrt. által képviselt Főnix Magántőkealap bevásárolja magát a Kallos Cosmetics Kft.-be.

Vizsgálat elrendelésére okot adó körülmény nem áll fenn. A vizsgáló döntéséhez az eljáró versenytanács egyetértésének beszerzése megtörtént

- közölte a GVH.

A 444 írta meg, hogy Tiborcz István beszáll a szépségiparba, és sampont fog árulni Amerikában. A Kallos Cosmetics Kft. a szépségipar egyik jelentős cége: folyamatosan 5,5-5,8 milliárd forintos éves árbevételt érnek el, 2020-ban például 5,7 milliárd forintos forgalmuk volt, ebből pedig megbízhatóan egymilliárd forint feletti profitot könyvelhettek el: 2020-ban 1,7 milliárd forint nyereség jött össze.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.