Érdekességek az V. Orbán-kormányban: hat-hét gazdasági típusú minisztérium jöhet, Lázár tárca nélkül maradhat

POLITIKA
2022 május 11., 14:17
comments 11

A miniszterelnök által kedden "kiszivárogtatott", a leendő kormánytagokat mutató fotók és a 444 által hallott pletykák alapján úgy tűnik, hogy Orbán Viktor a következő négy évben a magyar gazdaság felpörgetését tartja az előtte és kormánya előtt álló legkomolyabb kihívásnak.

Hat olyan minisztérium is felállhat ugyanis az új rendszerben, amelyeket kisebb-nagyobb mértékben gazdasági típusú tárcáknak lehet nevezni, sőt, ha az Agrárminisztériumot is ideszámítjuk, akkor hét ilyen jöhet.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.