Elájult egy floridai kisgép pilótája, az utas tette le a gépet

május 12., csütörtök 4:58
3

A floridai hírhálózatok egy rejtélyes utas után kutatnak, aki egyedül landolt egy kisrepülőgéppel, miután a pilóta elájult.

A repülési adatokból az derül ki, hogy az utas beszélt a légi irányító toronnyal, akiknek azt mondta, fogalma sincs, hogyan állítsa meg a gépet, és azt se tudta megmondani, hogy hol van, miközben a gép körülbelül 2700 méteres magasságban repült.

Óriási mázli, hogy a légiforgalmi irányító pont jártas volt a pilótaképzésben, ezért az ő segítségével az utas elvezette és letette a gépet a Palm Beach Nemzetközi Repülőtéren. A szerencsésen landolt utas és a légiforgalmi irányító annyira megörültek annak, hogy mindenki biztonságban van, hogy a kifutópályán összeölelkeztek, készítettek egy fotót, de a légiforgalmi irányító izgalmában elfelejtette megkérdezni a férfi nevét.

Az utasból lett pilóta csak annyit mondott a légi irányítónak, hogy haza szeretne menni a terhes feleségéhez. Azóta próbálják kideríteni, ki lehetett az. A pilótát kórházba szállították, de semmit sem tudni a kilétéről és állapotáról. (BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt