Véletlenül Mészáros Lőrinc-ösztöndíjat hirdetett a Honvédelmi Minisztérium

humor
2022 május 12., 14:41
comments 13

A Mészáros Lőrinc-ösztöndíjra az Eötvös Loránd Tudományegyetem hallgatói közül a nappali munkarendű programtervező informatikus, a gépészmérnök, gazdálkodási és menedzsment, a nemzetközi gazdálkodás, a pénzügy és számvitel alapszakon, a jogász osztatlan és a számvitel mesterképzési szakon tanulók jelentkezhetnek - írta a az ELTE oldala a HM felhívására.

photo_camera Forrás: ELTE

Valójában a Mészáros Lázár-ösztöndíjról van szó, amelyet az 1848-49-es szabadságharc hadügyminiszteréről neveztek el. Az esetről az RTL írt, a hibát azóta javították, de a tárolt változatából még látható az ország leggazdagabb emberének neve is. Hogy vétlen hibáról, vagy szándékos viccről volt szó, nem derül ki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.