Zelenszkij szerint már mindenki számára nyilvánvaló Oroszország stratégiai veresége

háború
2022 május 12., 20:35
link Forrás

Az ukrán elnök a háború 78. napján arról beszélt, hogy az oroszok stratégiai veresége már mindenki számára nyilvánvaló a világon, csak még nincs bátorságuk ezt beismerni, mert gyávák. Azt mondta, megpróbálják elrejteni az igazságot a rakéta-, légi és tüzérségi csapások mögé. „A mi feladatunk tehát az, hogy addig harcoljunk, amíg el nem érjük a céljainkat ebben a háborúban. Hogy visszavegyük az országunkat, az embereinket, és garantáljuk a biztonságukat.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.