Lövöldöztek egy kaliforniai templomban, több áldozat is lehet

külföld
2022 május 16., 05:11

Több áldozata van egy dél-kaliforniai templomban vasárnap történt lövöldözésnek. Hogy a kaliforniai Laguna Woodsban mi vezetett a lövöldözéshez, egyelőre nem tudni. Az Orange megyei seriffhivatal közleménye szerint megtalálták azt a fegyvert, amivel lőttek, egy embert pedig őrizetbe vettek.

Laguna Woods városát 1999-ben alapították, közel 18 ezer fős lakosságának több mint 90 százaléka a Laguna Woods Village lakóiból áll. A New York Times azt írja, ez egy olyan közösség, ahol minden lakóházban legalább egy lakosnak 55 évesnek vagy annál idősebbnek kell lennie.

A hatóság szerint több embert is meglőttek. Az NBC News úgy tudja, a lövöldözésben egy ember meghalt, öten pedig megsebesültek, a 60-as éveiben járó lövöldözőt pedig a gyülekezet tagjai tartóztatták fel azzal, hogy megkötözték egy hosszabbító zsinórjával.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt