Szokatlanul tágas odút nyitott Orbán Ráhel, a megnyitón a nagypapa is ott volt

Kedden tartották az Odu nevű bababolt baráti megnyitóját a Hegyvidék Bevásárlóközpontban. A tulajdonos-ötletgazda Orbán Ráhel, Orbán Viktor miniszterelnök lánya.

Korábban már elindult a babatermékeket árusító üzlet webshopja, innen már sejthető volt, hogy a főleg fenntartható termékeket kínáló üzletben is borsos árak lesznek: van nyolcezer forintos cumi is. (Akad persze olcsóbb.)

Odu a nyitás napján. Fotó: Németh Dániel/444

A bevásárlóközpontban valami kis zugot kerestük, helyette óriási üzletet találtunk, szépen fellufizva. Az eladók sürögtek-forogtak a vendégek között, ott volt például Bata-Jakab Zsófia, az Orbán Ráhelhez közeli Magyar Divat és Design Ügynökség vezetője és Debreczeni Zita fotós. Mai Instagram-posztok alapján az üzletet Tóth Gabi is megtisztelte jelenlétével.

Jelen volt maga a tulajdonos, Orbán Ráhel is, aki sietősen igyekezett feltölteni a polcokat, és ott sürgölődött a bányatulaj nagypapa, Orbán Győző is.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt