Szokatlanul tágas odút nyitott Orbán Ráhel, a megnyitón a nagypapa is ott volt

vállalkozás
2022 május 17., 15:26
comments 29

Kedden tartották az Odu nevű bababolt baráti megnyitóját a Hegyvidék Bevásárlóközpontban. A tulajdonos-ötletgazda Orbán Ráhel, Orbán Viktor miniszterelnök lánya.

Korábban már elindult a babatermékeket árusító üzlet webshopja, innen már sejthető volt, hogy a főleg fenntartható termékeket kínáló üzletben is borsos árak lesznek: van nyolcezer forintos cumi is. (Akad persze olcsóbb.)

Odu a nyitás napján.
photo_camera Odu a nyitás napján. Fotó: Németh Dániel/444

A bevásárlóközpontban valami kis zugot kerestük, helyette óriási üzletet találtunk, szépen fellufizva. Az eladók sürögtek-forogtak a vendégek között, ott volt például Bata-Jakab Zsófia, az Orbán Ráhelhez közeli Magyar Divat és Design Ügynökség vezetője és Debreczeni Zita fotós. Mai Instagram-posztok alapján az üzletet Tóth Gabi is megtisztelte jelenlétével.

Jelen volt maga a tulajdonos, Orbán Ráhel is, aki sietősen igyekezett feltölteni a polcokat, és ott sürgölődött a bányatulaj nagypapa, Orbán Győző is.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.