link Forrás

Rogán Antal: Olyan nincs, hogy egy politikusnak nincsenek kampányfeladatai

POLITIKA
2022 május 18., 13:42
comments 9
  • Szerdán hallgatta meg a parlament nemzetbiztonsági bizottsága Rogán Antalt, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető minisztert, aki mostantól a polgári titkosszolgálatok vezetője lesz.
  • Itt többek között arról beszélt, hogy azt várja a titkosszolgálatoktól, lépjenek fel „a háborús propaganda” ellen - a meghallgatásról bővebben itt írtunk.
  • A bizottsági ülés után válaszolt újságírói kérdésekre, ami ritkaság Rogán Antal esetében.
  • Elmondta, hogy Oroszországot tartja a háborús agresszió felelősének, és hogy Magyarország segíti Ukrajnát nem nyilvános módokon is.
  • A Schadl-Völner ügyben felmerült kabinetfőnöke, Nagy Ádám viszont továbbra is a munkatársa.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.