Megszűnik az Új Világ Néppárt

POLITIKA
2022 május 19., 18:28

„Az Új Világ Néppárt 2022. május 19-én megtartotta éves közgyűlését, amelyen elfogadta az előző év pénzügyi beszámolóját. Értékelte az országgyűlési választások nyomán kialakult helyzetet, és elfogadta a párt jogutód nélküli feloszlatásáról szóló elnöki előterjesztést” - jelentette be a párt Facebook-oldalán.

Pálinkás József a Pegasus-botrány elleni tüntetésen
photo_camera Pálinkás József a Pegasus-botrány elleni tüntetésen Fotó: FERENC ISZA/AFP

A párt 2020 októberében alakult meg, magukat „a momentumosok szüleiként” definiálták, és azt mondták, az indexesek és az SZFE-s diákok példáját követnék. Az ÚVNP elnöke és társalapítója, Pálinkás József 2021-ben elindult az előválasztáson a miniszterelnök-jelöltségért, de nem sikerült összegyűjtenie az ahhoz szükséges 20 ezer aláírást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.