Márki-Zaynak összejött a húszezer aláírás, Pálinkás Józsefnek nem

POLITIKA
2021 szeptember 06., 08:57

Pálinkás József, az Új Világ Néppárt elnöke az ATV-ben mondta el, hogy bár aktivistáik még kint vannak az utcákon, az ajánlóívek számából arra következtet, hogy nem gyűlt össze a szükséges számú aláírás ahhoz, hogy miniszterelnök-jelöltként indulhasson. Összesen 19 jelöltjük regisztrált, 17-en összegyűjtötték az egyéni induláshoz szükséges aláírást, de a miniszterelnök-jelöltség esetében ez nem sikerült.

Pálinkás azt mondta, sejtette, hogy ez így alakul, és hozzátette, politikusként nem elég ismert ahhoz, hogy „tömegek álljanak sorban” a sátraiknál.

Eközben Márki-Zay Péter egy köteg ajánlóívről készült fotóval és egy „köszönöm”-mel közölte Facebookon, hogy neki összejött a húszezer aláírás.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.