Németh Szilárd kordont bontott Csepelen, a helyi fideszes vezetés szerint ez még mindig „csak kis lépés a csepelieknek”

POLITIKA
2022 május 19., 6:12

Ha nem is tért vissza az emberek közé, mint ahogy azt korábbi alpolgármestere, Ábel Attila kérte, azért kisebbre vonta a csepeli birkózócsarnok körüli kordont Németh Szilárd – írja a Csepel.info. Ábel Attila, Csepel fideszes alpolgármestere Facebookon azt írta:

„Hatalmas ugrás volt ez neked Szilárd, de csak kis lépés a csepelieknek. Talán, ha beengednéd az otthonukba a csepeli birkózókat... az már komolyabb lenne. A kordont meg szereltesd le: kitől véded azt, ami a csepelieknek készült a csepeliek pénzén?”

Mert Németh Szilárd bár beengedte az embereket a 10 millió forintból épült szabadtéri kondiparkba, de a csarnok alsó szintjébe, ami a Csepeli Birkózó Clubot illeti, a birkózószövetség elnöke továbbra sem engedi be a csepeli birkózókat.

Ábel Attila alpolgármester a Csepel.infónak azt mondta, szerinte a birkózószövetség elnöke magától és önként nem fogja lebontani a kordont, és nem fogja az otthonukba sem beengedni a csepeli birkózókat. Azért állt ki a nyilvánosság elé, annak érdekében, hogy „Németh Szilárd ne nyúlja le azt a 2,4 milliárd forintot, amit felvett a Csepeli Birkózó Club otthonának megépítésére”.

Ha valaki többet szeretne tudni Németh Szilárd és a csepeli fideszes vezetés háborújáról, annak Haszán Zoltán kollégám cikkét érdemes elolvasnia.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt