Németh Szilárd kordont bontott Csepelen, a helyi fideszes vezetés szerint ez még mindig „csak kis lépés a csepelieknek”

POLITIKA
2022 május 19., 06:12

Ha nem is tért vissza az emberek közé, mint ahogy azt korábbi alpolgármestere, Ábel Attila kérte, azért kisebbre vonta a csepeli birkózócsarnok körüli kordont Németh Szilárd – írja a Csepel.info. Ábel Attila, Csepel fideszes alpolgármestere Facebookon azt írta:

„Hatalmas ugrás volt ez neked Szilárd, de csak kis lépés a csepelieknek. Talán, ha beengednéd az otthonukba a csepeli birkózókat... az már komolyabb lenne. A kordont meg szereltesd le: kitől véded azt, ami a csepelieknek készült a csepeliek pénzén?”

Mert Németh Szilárd bár beengedte az embereket a 10 millió forintból épült szabadtéri kondiparkba, de a csarnok alsó szintjébe, ami a Csepeli Birkózó Clubot illeti, a birkózószövetség elnöke továbbra sem engedi be a csepeli birkózókat.

Ábel Attila alpolgármester a Csepel.infónak azt mondta, szerinte a birkózószövetség elnöke magától és önként nem fogja lebontani a kordont, és nem fogja az otthonukba sem beengedni a csepeli birkózókat. Azért állt ki a nyilvánosság elé, annak érdekében, hogy „Németh Szilárd ne nyúlja le azt a 2,4 milliárd forintot, amit felvett a Csepeli Birkózó Club otthonának megépítésére”.

Ha valaki többet szeretne tudni Németh Szilárd és a csepeli fideszes vezetés háborújáról, annak Haszán Zoltán kollégám cikkét érdemes elolvasnia.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.