Szabó Zsófi szakított Shane Tusuppal, jöhet egy újabb lézereztetés a közös tetkóra

május 19., csütörtök 9:27
15

Május 18-án elfelejtettünk hírt adni egy viszonylag fontos eseményről: Szabó Zsófi Instagramján közölte, hogy Hosszú Katinka exférjével, Shane Tusuppal felbontották az eljegyzésüket, erről pedig a továbbiakban sehol és senkinek nem akarnak nyilatkozni.

Szabó Zsófi és Shane Tusup februárban jegyezték el egymást, közvetlenül azután, hogy közös tetoválást csináltattak. Azt, hogy mi lesz most az egymásba fonódó gemkapcsokkal, amit Tusup és Szabó magukra varrattak, a Blikk kezdte el találgatni, mert Szabó Zsófinak viszonylag nagy rutinja van már a szerelmes tetoválások terén.

  • 2012-ben Berki Krisztiánnal varrattak közösen – a nemrég meghalt Berki gyűrűsujjára a Zsófia, Szabó ujjára a Krisztián felirat került. Szakítottak, Jött a lézer.
  • 2016-ban ment hozzá Kis Zsolthoz, akiről annyit érdemes tudni, hogy a 2009-es EP-választáson az MCF Roma Összefogás Párt listavezetőjeként indult, de nem jutott be. Ahogy a Blikk írja, Szabó „a Zsolt iránti érzéseit szintén egy tetoválás formájában tüntette fel testén”, egy ismeretlen orosz költő versének részletét varratta magára. Szabó és Kis Zsolt 2021 januárjában jelentették be, hogy válnak. Hogy ezután jött-e újra a lézer, vagy Szabó testén továbbra is olvasható még az ismeretlen orosz költő verse, nem derült ki.
  • 2021 decemberében Shane Tusup és Szabó Zsófi címlapon jelentették be, hogy összejöttek, a gemkapcsos tetoválás ezután következett, ahogy az eljegyzés is, majd nem sokkal később a szakítás.

Most pedig jöhet a lézer. Az érdeklődők majd figyeljék az insta-fotókon Szabó Zsófi bal könyökhajlatát.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt